2021-02-02

2020-2021 Bahar Yarıyılı Kesin Kayıt İşlemleri

TAŞINMAZ DEĞERLEME VE GELİŞTİRME ANABİLİM DALI

2020-2021 Bahar Yarıyılı Kesin Kayıt İşlemleri

Anabilim Dalımız 2020-2021 Öğretim yılı bahar yarıyılı kontenjanlarına başvuran adaylardan, 20 Ocak 2021 tarihinde yapılan giriş sınavı sonucuna göre yapılan değerlendirme sonucunda BAŞARILI bulunan öğrenci adaylarının;

• Aşağıda belirtilen belgeler ile  08 – 09 – 10 Şubat 2021 tarihlerinde saat 17.00’ye kadar (3 gün) kesin kayıt işlemleri için Enstitüye şahsen gelmeleri gerekmektedir.
  • Adayların; Herhangi bir Halkbank Şubesinin TR52 0001 2009 3040 0005 0001 35 IBAN nolu hesabına açıklama kısmına mutlaka “Taşınmaz Tezsiz YL - T.C. Kimlik No – Adı- Soyadı” bilgilerini girerek öğrenim ücreti ilk taksiti olan 2850 TL'lik birinci taksitlerini yatırmaları gerekmektedir. (Not: Bankaya havale ya da EFT ücreti ödenmeyecektir)
  • Kesin Kayıt İşlemleri; Rektörlük binası giriş katında bulunan konferans salonu önündeki bankoda Enstitü yetkili personeli tarafından yapılacaktır.
  • Kayıt alanına alımlar, Covid-19 pandemisi genel tedbirleri çerçevesinde yapılacaktır.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA (Uzaktan Eğitim) KESİN KAYIT İÇİN BELGELER

1. Başvuru Dilekçesi (Online başvuru onayı sonrasında çıktısı alınmış ve imzalanmış belge)

2. Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya mezun olunan üniversite tarafından onaylı fotokopisi, (aslının ibraz edilmesi halinde fotokopisi Enstitü tarafından onaylanır)

3. Not belgesi /Transkript Transkript üzerinde mezuniyet tarihinin bulunması ve onaylı olması gerekmektedir.

4. Nüfus Cüzdan fotokopisi

5. Vesikalık Fotoğraf 2 adet -kılık-kıyafet yönetmeliğine uygun olmalıdır.

6. Erkek adaylar için yeni tarihli Askerlik Durum Belgesi e-devlet üzerinden alınan belgeler de geçerlidir

7. Öğrenim Ücreti Dekontu (1.yarıyıla ait)  Yukarıdaki açıklamalara göre Halkbank Şubelerine yatırılan öğrenim ücretinin ilk taksiti olan 2850 TL'lik birinci taksit ödemesine ait dekonttur.

8. Program açılmadığı takdirde harcın iadesine ilişkin dilekçe (iadenin yapılabilmesi için mutlaka kişinin T.C. Kimlik numarası bilgisi ve kendi adına olan banka hesap numarasının belirtilmesi gerekmektedir)