2021-08-26

2021-2022 Öğretim Yılı Güz Yarılı Tezsiz Yüksek Lisans Programı Kesin Kayıt İşlemleri

Anabilim Dalımız 2021-2022 Öğretim yılı güz yarıyılı tezsiz yüksek lisans programı kontenjanlarına başvuran adaylardan, 12 Ağustos 2021 tarihinde yapılan giriş değerlendirme sonucunda BAŞARILI bulunan öğrenci adaylarının;

Aşağıda belirtilen belgeler ile  31 Ağustos 2021 – 2 Eylül 2021 tarihlerinde saat 17.00’ye kadar (3 gün) kesin kayıt işlemleri için Enstitüye şahsen gelmeleri gerekmektedir.

Anabilim Dalımız Tezsiz Yüksek Lisans Programına (Uzaktan Eğitim) kesin kayıt yaptıracak adayların; Herhangi bir Halkbank Şubesinin TR52 0001 2009 3040 0005 0001 35 IBAN nolu hesabına açıklama kısmına mutlaka “Taşınmaz Tezsiz YL - T.C. Kimlik No – Adı- Soyadı –” bilgilerini girerek öğrenim ücreti ilk taksiti olan 2.850,00 TL'lik birinci taksitlerini yatırmaları gerekmektedir. EFT de yapılabilir. (Not: Bankaya havale ücreti ödenmeyecektir)

• Kesin Kayıt İşlemleri; Rektörlük binası giriş katında bulunan konferans salonu önündeki bankoda Enstitü yetkili personeli tarafından yapılacaktır.
  • Kayıt alanına alımlar, Covid-19 salgını genel tedbirleri çerçevesinde yapılacaktır.

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA (Uzaktan Eğitim) KESİN KAYIT İÇİN BELGELER

• Başvuru Dilekçesi (Online başvuru onayı sonrasında çıktısı alınmış ve imzalanmış belge)
  • Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya mezun olunan üniversite tarafından onaylı fotokopisi, (aslının ibraz edilmesi halinde fotokopisi Enstitü tarafından onaylanır)
  • Not belgesi /Transkript Transkript üzerinde mezuniyet tarihinin bulunması ve onaylı olması gerekmektedir.
  • Nüfus Cüzdan fotokopisi
  • Vesikalık Fotoğraf 2 adet -kılık-kıyafet yönetmeliğine uygun olmalıdır.
  • Erkek adaylar için yeni tarihli Askerlik Durum Belgesi e-devlet üzerinden alınan belgeler de geçerlidir
  • Öğrenim Ücreti Dekontu (1.yarıyıla ait)
  • Diğer belgeler teslim edilip Enstitüden verilecek öğrenci numarası ile en yakın Halkbank Şubesinden ya da ATM'lerinden öğrenim ücretinin ilk taksiti olan 2850 TL'lik birinci taksit ödemesine ait dekonttur.
  • Program açılmadığı takdirde harcın iadesine ilişkin dilekçe (iadenin yapılabilmesi için mutlaka kişinin T.C. Kimlik numarası bilgisi ve kendi adına olan banka hesap numarasının belirtilmesi gerekmektedir.)