2021-01-17

Önemli - Mülakat Sınav Yeri ve Kesin Kayıt Bilgileri

MÜLAKAT SINAV YERİ VE KESİN KAYIT BİLGİLERİ

MÜLAKAT SINAVI

Anabilim Dalımız Mülakat sınavı 20.01.2021 tarihinde saat 13:30’de Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi B Blokta AMFİ-4 dersliğinde yapılacaktır.

Adayların genel başarı notu lisans ağırlıklı genel not ortalamasının %30’u ve mülakat sınavı notunun %70’i toplanarak hesaplanacaktır.

Adayın başarılı sayılabilmesi için genel başarı notunun en az 65 (65/100) olması gerekmektedir.

Taşınmaz Değerleme ve Geliştirme Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programına kabul edilen adayların asıl listesi (40 kişi) ve yedek adaylar listesi mülakat sınavı sonrasında TNKÜ Fen Bilimleri Enstitüsü ve Anabilim Dalımız sayfalarında duyurulacaktır.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Başvuru Dilekçesi (Online sistemden alınacak) (imzalı)

Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya mezun olunan üniversite tarafından onaylı fotokopisi, (aslının ibraz edilmesi halinde fotokopisi Enstitü tarafından onaylanır)

Not Durum Belgesi aslı veya mezun olunan üniversite tarafından onaylı fotokopisi, (aslının ibraz edilmesi halinde fotokopisi Enstitü tarafından onaylanır)

Nüfus Cüzdan fotokopisi

Askerlik Durum Belgesi (son bir aylık)

Harç Dekontu (1.Yarıyıla ait)

1.Yarıyıl Harç Ücreti: 2850TL, 2. Yarıyıl Harç Ücreti: 2850TL, 3. Yarıyıl  (Proje Dönemi) Harç Ücreti: 190TL (Toplam: 5890TL) dir.

Program açılmadığı takdirde harcın iadesine ilişkin dilekçe (kişinin kendi adına olan banka hesap numarasının belirtilmesi gerekmektedir.)

Kesin Kayıt İçin Önemli Tarihler

Asıl adaylar: 8-9-10 Şubat 2021

Yedek adaylar: 16-17 Şubat 2021 (Kesin kayıt tarihlerinde açık kontenjan kalması halinde başarı sıralamasına göre bilgi verilecektir.)